Op 23 jarige leeftijd begon Henk te Bokkel in 1955 voor zichzelf, met Loonbedrijf te Bokkel. Het werk werd gedaan met een trekkertje van 15 pk met een maaibalkje,vervolgens werd er een binder een ploeg en een mestwagen bij gekocht. Op het bedrijf deed zijn vrouw Stien de telefonische opdrachten.

wie zijn wij

In 1976 nam Henk’s broer Jan het bedrijf over en ging zijn vrouw Ina het telefonische werk e.d. doen. Door de jaren heen werd er veel ge├»nvesteerd in machines en gebouwen, maar ook kwam er door de pieken en dalen van het loonwerk een neventak bij, namelijk het grond en straatwerk. Tegenwoordig runnen de zonen van Jan en Ina, Herwin, Nanko en Rick de zaak. Met 10 vaste arbeidskrachten, die allemaal VCA-gecertificeerd zijn en een aantal losse arbeidskrachten, staan wij voor u klaar !

We zijn een particulier bedrijf, dat brengt het voordeel met zich mee dat we heel flexibel zijn. Als het nodig is zijn we 6 dagen per week beschikbaar ook na 6 uur. Wij zijn gespecialiseerd in het agrarische loonwerk en in grond en straatwerk. Bij het agrarische loonwerk bedoelen we het bemesten van grond, het bewerken van grond maar ook het poten, onkruidbestrijden en oogsten van gewassen.
Naast het agrarisch loonwerk kunt u ook bij ons terecht voor het zagen,snoeien en versnipperen van bomen en het aanleggen van riool en hemelwaterafvoer.

Ook voor grond en straatwerk bent u bij ons aan het juiste adres, op dit gebied kunt u denken aan het uitgraven van een poel of bouwput, het ontruimen, en spitten van een tuin of land, het bestraten om een industriegebouw, het bestraten van een oprit of terras, het verharden van een kuilplaats enz. De bijbehorende materialen zoals klinkers e.d. kunnen wij ook leveren. We beschikken zelfs over een complete zand en grindhandel. Ook leveren wij het personeel uit aan bedrijven als mankracht.

wie zijn wij